Как се създава група СЕМЕЙСТВО

Група СЕМЕЙСТВО свързва децата (а защо не и братовчедите) от едно семейство и техен родител във виртуална група. В нея участниците могат да сравняват своите читателски постижения, да се състезават помежду си и да споделят препоръки и мнения за книги. Групата се установява, като всеки ученически профил се свързва чрез код с родителския профил.

Група СЕМЕЙСТВО свързва до 4 ученически профила и 1 родителски.
 

Ето и конкретните стъпки за активиране на функциите на групата СЕМЕЙСТВО.1. Родителят регистрира свой профил, като отива на  Регистрация -> Създай нов профил -> Създай родителски профил и попълва формуляра „Регистрация“. (Ако родителят вече притежава учителски профил, може да ползва него.)

2. В регистрационния формуляр има поле "Абонаментен ключ". В него сложете абонаментния код, който сте получили, ако за семейството вече е закупен абонамент. Ако не разполагате с такъв, оставете празно това поле.

Играта в Книговище е безплатна до 15 септември 2019 г., а след това за нови потребители се активира демо-периодът от 20 дни.

3. След като се влезе в създадения вече родителски профил, автоматично се зарежда менюто на групата Семейство. От лявата страна се вижда списък с подменюта. 

Подробно описание на това как може да се ползва групата СЕМЕЙСТВО може да намерите ТУК.

4. Необходимо е да се присъединят профилите на децата към родителския профил. Тези профили родителят трябва да ги създаде поотделно за всяко дете. Създаването е аналогично на това на родителския профил, но на втора стъпка се избира "Създай профил на дете". 

5. За да присъедините индивидуалните профили на децата, трябва да дадете абонаментен ключ за деца на всеки от тях. Списъкът със „Свободни абонаментни ключове за деца“  се намира в меню "Моите деца". 

Всеки код се използва само веднъж. Избраният код се поставя в профила на детето - в свободното поле в меню "Активирай абонамента си". 
 

Сега групата СЕМЕЙСТВО е задействана. Повече за това как да се ползва, може да прочетете ТУК.

Бъди информиран
ВКЛЮЧИ СЕ
© 2020 Knigovishte.bg Designed by Enthusiasm | Developed by Childish