Често задавани въпроси

Въпрос: Не мога да намеря менютата в профила си
Отговор: Ако при влизане с ИМЕЙЛ и парола, попаднете на поздрав "Здравей,...! Оттук може да следиш статуса на закупените абонаменти и да преглеждаш абонаментните ключове", означава, че не сте влезли в потребителския си профил като участник в играта. Моля, излезте от този профил (това е профил за купувач и се използва само за купуване на абонаменти)! Влезте отново, но този път с потребителско име (а не с имейл) и парола!
* Абонаментите може да се поръчват и през профилите за деца, учители и родители, но от специфичните профили на купувач (което се вижда и в адреса на страницата - www.knigovishte.bg/payer/dashboard) не може да се ползват функциите на платформата.

Въпрос: Не мога да вляза в профила си и ми излиза съобщение "Невалидно потребителско име или парола", а сте сигурни, че паролата е правилната
Отговор: Платформата разграничава потребителското име от имейла. Моля, уверете се, че въвеждате потребителското име на профила, а не имейла, с който е регистриран.

Въпрос: След като съм попълнил въпросник, мога ли да се върна и да го попълня отново?

Отговор: Не, всеки въпросник се попълва само един път от един профил. В извънредни случаи (например свършил е токът на таблета ти по средата на въпросник и не си могъл да го завършиш) можеш да изпратиш искане за рестаритране на въпросника, като напишеш причината за това искане.

Въпрос: Какво да правя ако няма въпросник по прочетена от мен книга, а искам да си натрупам точки за нея?
Отговор: Помоли родител или учител, а защо не и някой приятел да създадете заедно въпросник за Книговище. Как става това можеш да научиш тук. Ако въпросникът ти отговаря на изискванията, той ще бъде публикуван, а ти ще спечелиш три пъти точките, предвидени за правилното му попълване.

Въпрос: Задължително ли е да попълвам отговор в полето при последния въпрос?
Отговор: Не, не е задължително и не носи точки. Този въпрос ти дава възможност да обменяш мисли с приятели по въпроси, свързани с книгата, която си прочел.

Въпрос: Как да активирам групата КЛАС?
Отговор: подробни инструкции за учителя можете да намерите тук. Писмо до родителите с указания за инсталиране на профила на детето им в груповия абонамент КЛАС можете да намерите тук.  Допълнителна информация за възможностите, които предоставя групата КЛАС в Книговище можете да намерите тук

Въпрос: Как да активирам групата СЕМЕЙСТВО?

Отговор: подробни инструкции за активирането на групата СЕМЕЙСТВО можете да намерите тук.


Задай своя въпрос на info@knigovishte.bg и ние ще ти отговорим.

Бъди информиран
ВКЛЮЧИ СЕ
© 2019 Knigovishte.bg Designed by Enthusiasm | Developed by Childish